среда, 22. април 2015.

Zovem se Miloš Petrović. Dolazim iz jednog malog grada na istoku Srbije po imenu Zaječar. Završio sam Gimnaziju u Zaječaru.  Da se pohvalim, upisao sam Matematički fakultet u Beogradu, ali mislim da neće biti ni malo lako završiti ga.
Pored svakodnevnog boravljenja u školi, bavim se i fudbalom već devet godina. To je jedina stvar koja me opušta u napetim trenucima. Ne znam da li da napomenem da sam golman, mada osećam tenziju kada to izgovorim.
Srećan sam što sam dobio priliku da budem deo UNSS tima. Pre svega radi druženja, upoznavanja ljudi, a sa druge strane ozbiljnog rada i borbi za prava nas, srednjoškolaca. Bio sam deo PR tima i grafički dizajner Unije 2014/2015. godine. a od 2015/2016. godine sam web administrator i član Marketing TIM-a Unije.
U slobodno vreme volim da odmaram.. kako od škole, tako i od treninga, ali volim i da prošetam kad je lepo vreme. Volim da se igram u fotošopu, da pravim prezentacije..itd
Bavim se, takođe, i web dizajnom. Još uvek amaterski, ali se nadam da će se i to promeniti uskoro. Prvi sajt mi je bio školski (www.gimza.edu.rs), koji sam sam napravio  i dosta sam naučio usput o web dizajnu i srećan sam zbog toga. Takođe, izradio sam sajt nekretnina u Zaječaru (www.nekretnine-posrednik.rs), sajt istočnih vesti (www.istocnevesti.com) gde ujedno i sarađujem sa njihovom firmom i internacionalni sajt MiMa (www.viennataxi4you.at) dorađujem sajt restorana Dva brata (www.restorandvabrata.rs). I trenutno su još neki sajtovi u izradi. Očekujem nova iskustva sa dizajniranjem i radujem se tome. 
Interesuje me astronomija, fizika, zato i pratim NASA vesti na njihovoj stranici. Verujem u postojanje vanzemaljaca, ali ne onih malih zelenih, već inteligentnih bića. Isto tako mislim, a čini mi se da postoje dokazi, do kojih ja ne mogu da dođem, da su oni već bili na Zemlji i da su tu još uvek u komunikaciji sa nama, ali javnost za to ne zna. Nego da ne zalazimo dublje u tu temu.
Imam želju da radim bukvalno sve, a u isto vreme ni ne znam šta da radim, tako da onda nastane problem u mojoj glavi. Ali sam spreman na svakakav rad. Imam takođe želju da čitam knjige, onako, redovno.. ali mi nešto ne ide. 
Zapamtite, vreme je relativno!Goalkeeping
Kontakt: +381 69 505 909 9 
Email: milosptr@hotmail.com

Нема коментара:

Постави коментар